perjantai 6. maaliskuuta 2015

Valokuvausroombox

Eilen aloin puuhastelemaan roomboxia miniän kuvaamista varten. Omaan nukkekotiin pääsee huonosti valoa kuvia varten, eikä sitä pysty liikuttelemaan. Tämä oli minin ratkaisu tähän pulmaan. Boksi on 20x20x20 cm mitoiltaan ja liimattu kasaan valmislevyistä sekäkulmarimasta. 


Tapetin tulostin netistä. Ihastuin lintukuvioon heti, kun huomasin sen. Aluksi olin ajatellut jotain hieman neutraalimpaa, mutta linnut veivät voiton. Panelointi seiniin syntyi jäätelötikuista ja lattia balsasta. Valkoista akryylimaalia vielä lopuksi pintaan. 
Boksiin saapui ensimmäiset muuttolaatikot 120 cm sängyn kanssa. Sänky valmistui myös jäätelötikuista ja balsasta. Vielä täytyy tehdä patja ja lakanat, niin pääsee kuvailemaan päiväpeittoja ja tyynyjä. Keittiökalusteetkin ovat jo suunnitteilla, jotta boksi vaihtuu pienillä muutoksilla makuuhuoneesta keittiöksi. 

Olen tyytyväinen lopputulokseen vaikka en saanut tehtyä sellaista, mistä voisi irroittaa seinät. Varmasti tulee vielä pientä säätöä yleisilmeeseen (seinälle hyllyjä jne.), mutta tällä pääsee jo hyvin vauhtiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti