sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Virpomisreissulla

Palmusunnuntaina aamusta auto starttasi kohti Verkarantaa. Kaverukset olivat suunnitelleet reissua jo hyvissä ajoin. Onneksi oli tarpeeksi pitkä aika opetella lorua.

"Virvon vitsasella vatsasen... Ei, kun.. Suklaan mahaan... Ei, kun vitsan mulle.. Siis miten se menikään?"

Mukavan keväinen ajosää olikin aamusta!


Sitten, kun päästiin Tampereelle, ensin käytiin Rantamajan asukeilta 'kartoittamassa pahat henget'. Seuraavaksi Taneli ja Peppi siirtyivät Rintamamiehentielle. Siellä oli monessa talossa menossa muutto, mutta Salme oli vielä kotosalla. Salme oli erittäin ilahtunut Palmusunnuntain vieraista. Parivaljakko jäi eteiseen ja lorukin sujui, kuin vanhoilta tekijöitä. 


Sen jälkeen olikin aika suunnata Estherin luokse. Kotimatkalla hän oli löytänyt pitkän jutunjuuren suomalaisista pääsiäisperinteistä. Taitavat he jutella myös, mikä pääsiäismuna on herkullisin. 


Kyydissä oli poikamies Casperkin. Hän on uudempi tuttavuus, minkä takia ehkä liiankin tuttavallinen. ;)

"Näpit irti Lunasta ja Estheristä!! Käyttäydy asiallisesti. Täältä tulee luudasta muistutus!"Noh, onneksi värikäs matka sujui kuitenkin hyvin ja Esther sekä kaverukset palasivat Viistokujalle. Koko porukka summaa vielä päivän tapahtumia remakan naurun saattelemana. Olipas reissu! 

4 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana yllätys täältä löytyi! Ilmankos olivat mun kissa ja koira niin tyytyväisiä, kun pakkasin ne. Jotain olisivat tahtoneet kertoa, mutta en minä mitään malttanut kuunnella. Ei auta nyt muu kuin aloittaa virpomispalkan valmistelu. :) Voinko jakaa kuvan linkillä blogiini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olivat mielissään! Näillä kahdella on ollut kanssa viime aikoina niin paljon salaisia suunnitelmia etten melkein pysy perässä. :) Tottakai saat! :)

   Poista
 2. Kyllä meillä oli mahtava reissu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...mun vatsalihakset on kipeet :D en yhtään tiedä et miks...

   Poista