sunnuntai 2. lokakuuta 2016

#Minimaraton: Matka-arkku

Kotikolossa asustelee tällä hetkellä viisi Tylypahkassa koulua käyvää henkilöä; Fred, Ron, Hermione, Ginny ja Luna. Tämä tarkoittaakin !!Viittä!! matka-arkkua, jotta koulukamppeet saadaan matkaan mukaan. 

Sain Suskilta ohjeen, kun puhuin tarpeesta tehdä matka-arkkuja ja olin nähnyt Pinterestissä ihanan kuvan vanhasta matka-arkusta. Ohjeessa oli miljoona ja kaksi osaa, mitkä piti mittailla ja päällystää ja sovittaa yhteen ja mitä kaikkea muuta..! Aloitin tekemään tätä ensimmäistä melkein vuosi sitten. Minimaraton innoitti tekemään sen vihdoin loppuun! 


Matkatarroja löysin Googlaamalla ja tulostin valokuvapaperille. Tämä arkku on Hermionen, joka onkin matkustanut ympäri maailmaa jästivanhempiensa kanssa. 


2 kommenttia:

  1. Hieno arkku, siihen mahtuu kaikki tarpeellinen!

    VastaaPoista
  2. Hieno arkku ja tuo edellisen puuhastelun mattopiiska on ihana. Munkin nukkekodista löytyy tsiljoona keskeneräistä huonekalua ja pikkutavaraa. Pitäisiköhn sitä ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa tavoitteeksi saada keskeneräiset valmiiksi, ennenkuin vuosi vaihtuu! Hiphei, niinhän mä teenkin, sitten alkaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä:)

    Terkuin:Lea

    VastaaPoista