keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lahden markkinoiden tunnelmia

Aamu alkoi oman myyntypöydän asettelulla. Monta pientä juttua, kun pitää saada esille ja samalla kello juoksee. Kun pöydässä oli kaikki valmiina, ehdin hieman pyörähtää jo ostoksilla muiden pöydissä. Tanelikin oli auttamassa pöydän järjestelyssä. Voi pientä pupua, kun se oli ihan ihmeissään ensimmäisillä markkinoillaan (nappasin sen mukaan mittakaavaksi ostoksiini).


Tässä vähän kuvia muista pöydistä, mihin oli laitetty esille ihania minejä :)

Nukkis on Pop -pöytä oli meidän vieressä:


Mirjan pöydässä oli ihana pastellinen teema-boxi täynnä herkkuja. Lisäksi monta herkullista miniruokaa myynnissä!

Minihalin pöydässä oli kaikkia ihania printtiaskarteluja. Ensimmistä kertaa tuli kokeiltua näitäkin nyt vihdoin!Riitan ja Anetten pöydässä oli myös monta kaunista ja tunnelmallista minimaailmaa


Messuostoksia tarttui mukaan tällä kertaa tavallista enemmän. Ehkä hieman Tanelin kanssa riehaannuttiin. ;) Niistä laitan erillisesti kuvia, kun tähän kertyi jo muutenkin niin monta kuvaa.

 Ihana lauantai messuilemassa on takana ja seuraavat onkin vain muutaman viikon päästä. Jännittävää millaiset fiilikset on Savitaipaleen nukkekotimarkkinoilla, joille olen ensimmäistä kertaa menossa. Sitä ennen on onneksi vielä moonta pitkää iltaa vääntäen uusia minejä. ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia olet ottanut! Minulla jäi kuvien ottaminen vähiin -onneksi muut ovat ottaneet muistoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yritin tappailla noista kokonaisuuksista eri pöydissä, mutta unohdin sitten ottaa yleiskuvat kokonaan... Noh, kaikkea ei voi muistaa! :D

      Poista