sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Meripäivien miljöötä

Aivan ihana tapahtuma on takana! Harrastajia kertyikin yhteen reilun 50 henkilön verran Suomenojan pursiseuran talolle juhannustanssien merkeissä. Erjan rakentama Rysän Satama oli saanut huiman laajennuksen viime vuodesta tanssipaviljongin ansiosta. Käsittämättömän upet puitteet!

Vähitellen juhlaväki alkoi saapua paikalle ja lipunmyyntiin ehtikin syntyä pieni ryysis. Paikalle muutama henkilö kesäisesti Vespoillaan sekä hevonenkin saatiin mukaan.


Upea tanssipaviljonki, jota koristaa tuoreet kukat. Sireeneistä tuli aidosti mietoa tuoksuakin.


Rysän rantakapakkakin oli avannut ovensa janoisille. Tarjolla oli erilaisia virvokkeita tanssihumun väliin. Lisäksi rantabulevardilta pääsi ihailemaan kimaltelevaa merta. 


Rannan tuntumaan oli pystytetty kokkokin!


Rysän Satamassa kävi kuhina koko päivän eikä välillä meinattu malttaa syödä tai kahvitella. Yhteensä paikalla olleilla taitaa olla kuvia kameroissa tai puhelimessa satoja. Saas nähdä minkälaisia tarinoita päivän aikana on syntynyt. Omassa matkassani olivat Taneli Töpö ja serkkunsa Nelli Nöpönenä. Heidänkin päivänsä oli vaiherikas ja juttua tulee riittämään jokaiselle kulmakunnan pupulle kerrottavaksi!

Kiitos vielä Seijalle ja Erjalle sekä kaikille muille apulaisille tämän tapahtuman järkkäämisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti