torstai 13. elokuuta 2015

Tavernasta inspiraationsa ottanut Roombox

Tein syntymäpäivälahjaksi isälle Roomboxin, jonka inspiraationa oli Italialaiset kodikkaat  ja lämminhenkiset ravintolat. Sekaan lisäsin tietenkin kaikkea sellaista, jota sieltä keittiöstä löytyy 1:1. 

Dead line oli kova. Aikaa oli vajaa kuukausi ja samaan aikaan oli tehtävä myytäviä Forssaan. Kaikesta sitä selviää, kun vaan tekee. Roomboxia ei tarkoitus ollut tehdä ihan täyteen vaan sinne voi lisätä juttuja, kun sopivia tulee vastaan. Noh, aika täyteen se silti tuli! :D 

Tarkoitus on lisätä sähköistys, kun saan sopivat ledit tilatuksi. Laatikko on sen verran syvä, että jää hieman pimeäksi ilman valaistusta toistaiseksi. 

Pizzauuni kierrätysmateriaaleista: 
Forssasta löysin Mirjan pöydästä täydellisen juustotarjottimen! <3 Lisäksi Cristianilta kotiutin pöytäryhmän ja fb:N nukkekotikirppiksen kautta Eevan varastojen tyhjennyksestä löytyi viinipulloteline sekä muutama ihana astia ja jauhosäkki. 
Taneli ja hänen isänsä oli kutsuttu ravintolan avajaisiin. Taneli tilasi ravintolan erikoisspecialin: hunajamarinoidut porkkanat. 

2 kommenttia:

  1. Jokos Taneli on kotiutunut taverna reissultaan? Vaikka viihtyisältä tuo taverna kyllä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole malttanut vielä tulla takaisin. Täällä odottaa kuitenkin velvollisuudet uuden repun ja aapisen muodossa. :D

      Poista