lauantai 1. elokuuta 2015

Wanhan ajan lelumarkkinoilla Forssassa

Auto starttasi kohti Forssaa noin kuuden aikaan aamusta. Onneksi luvattu myrsky jäi pieneksi ja ajomatka sujui ongelmitta. Olimme hieman ennen kahdeksaa työväentalolla. Pikaisesti pöytä kasaan ja sitten tekemään pieni alkututkailu mitä kaikkea ihanaa muiden pöydissä oli tarjolla.Viimeisen illan -häsläyksessä tuli ommeltua uusi pöytäliina. Löysin kankaan Eurokankaan palalaarista ja se oli juuri sopivan kokonen sekä värinen. Reunan viimeistelin valkoisella puuvillapitsillä. Koska myyntipöydät ovat aina aika matalia ja minit aika pieniä, täytyy Snadia ajatellen miettiä jonkinlaisia korokeratkaisuja. :) Onneksi sinne on vielä vähän aikaa. Omaan matkaani tarttui Tarulta Molly-nukke, Suskilta kaikkea pientä kivaa Weasleyn kotikoloon ja hedelmäpiirakka, Cristianilta pöytäryhmä roomboxiin Eijalta Villa Töpölään sohva sekä kansituoli ja Mirjalta juustotarjotin sekä muutama säilykepurkki. Kotimatkalla pistäydyimme Kankaisella, josta lähti muutama nippu puuvillakankaita. 
Ihana päivä takana ja kiitos kaikille pöydässä vierailleille! Nyt on aika siirtyä miettimään uusia juttuja ajatellen lokakuista Suurta Snadia. Sehän on aikaisemmin kuin oikeasti ehkä tajuakaan! :D

- Ninni2 kommenttia:

  1. Kaikkea ihanaa olet löytänyt -harmittaa vieläkin etten päässyt, nyt vasta rohkenin blogeja lukemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onneksi sinne nukkiskirppikselle on jotain jääneitä juttuja tullut. Ensi kerralla sitte ja onneksi kohta on jo Suuri Snadi! :)

      Poista