tiistai 26. tammikuuta 2016

Villa Töpölän keittiössä kevätsiivousta

Lundbyn sisätilat ovat hakeneet muotoaan ja tavarat paikkojaan vielä muuton jäljiltä. Mietin muutamaan kertaan, miksen ole edes jotain kiinnittänut kaksipuoleisella teipillä tai tacky waxilla paikalleen...?? Parina iltana olen laittanutkin minejä paikalleen. Vähitellen alkaakin näyttää jo kodikkaammalta Tanelinkin mielestä vaikkakin herra ilmoitte ettei suostu tulemaan kotiin ennen kuin kaikki on paikallaan. Taneli otti nokkiinsa tälläisestä kummallisesta riepottelusta..

Jääkaappi täytyisi tehdä vielä tuonne nurkkaan, jotta sähköpistokkeet piiloutuvat sen taakse.




 Bilteman tikuista maalasin keittiön avohyllyt. Maalattu spray-maalilla ja liimattu keittiönkaappikompleksiin. Hyllyt kestävät aika mukavasti painoakin, kun testailin ylähyllylle laittaa astioita. Pari muuta hyllyä jää kodin kuivatarvikkeille.


Kulhot tippuivat aina lattialle saarekkeesta, joten vihdoin kiinnitin kaksipuoleita teippiä hyllyille. Siitä kulhot saa helposti irti, mutta eivät ensitilassa ole aina tippumassa lattialle. Saarekkeen päässä on miniversiona yksi suosikkikokkikirjoistani - Vielä yksi pala! Siellä on niin herkullinen pizzakastike, että voisin tehdäkin sitä joku päivä 1:1. 


Tanelin sisko porhaltaa paikalle. Pöydällä on uunista otettu makaroonilaatikko, jonka tuoksut ovat tainneet tavoittaa Titan.


1 kommentti: