lauantai 3. lokakuuta 2015

Ei Muumitaloa lukita yöksi, hei Muumit...


Muutaman viikon aikana Photoshoppaus tunteja on takana reilusti yli 60 (siihen lopetin laskemisen). Työurakka vihdoin palkittiin, kun saatiin tehtyä valmiita mukeja Casablancan Eevan (joka nappasi kivan kuvan järkkärillä) kanssa pienenä vaihtarina. 

Ja mihin ne tunnit kuluivat...? 

Suurin osa haluamistani mukeista oli noita täyteen kuvitettuja mukeja. Printeistä oli saatava saumattomia ja jatkuavia oikeaan kokoon ihan kuin oikeissakin mukeissa. Suurimman tuskan sai aikaan Millenium-muki, johon upposi yksinään reilu 7 tuntia. Rakentelin kuvan pienistä osista ja lopulta jouduin alkamaan käsin piirtämään mallista puuttuvia osia. Toinen haastava oli Iltapurjehdus, joka meni melkein koko muki piirtämiseksi... Kaikkea sitä tekeekin, kun jotain haluaa... ;) Iltapurjehdukseen ja Stocka-mukiin saatiin puuhasteltua keräilylaputkin kiinni, jotka on pienennetty 1:1 koon lapuista. 

Kuvituksia jäi vielä tekemättä, koska mukit loppuivat kesken. Täytyy tehdä uusi tilaus ja jatkaa sitten seuraava satsi mukeja. Muumitalo-mukin decalin sain Eevan arkistoista hattuineen, kiitos vielä! 
Mukit kuivumassa ja odottamassa uuniin pääsyä. :)1 kommentti:

  1. Mielettömän mahtavan ihania ja söpöjä! Valtava urakka, ei käy kateeksi ;) paitsi ihan pikkuisen vain...

    VastaaPoista