perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloween-ostoksilla

Taneli tapasi Esterin Suuressa Snadissa ja kutsui pupun käymään Weasleyn veljensten kauppaan ostoksille. Weasleyn Welhowitsien tuotteet ovatkin varma hitti Töpölässä järjestettävissä kurpitsajuhlissa. 

Heippa Fred ja George! Pitkästä aikaa!

No moi Taneli! Onkos meillä metkut mielessä? Tulitkin sopivasti, kun meillä valmistui muutama uutuus-tuote. Testataan niitä kohta.


Hihhiiii, raketteja!! Näitä täytyy saada. Kukaan ei uskalla olla antamatta karkkia, kun muuten me aletaan näillä vähän paukuttelemaan...! Hihhihh...


Mitäs täällä laatikossa on...?


Hui, hirttosilmukoita! Noh, kyllä me isot pojat nämä kestetään, mutta pitää ajatella tyttöjä...



Luna saapui sopivasti paikalle esittelemään Ihme Noita -tuotteita. Sieltä saattaa löytyä sopivia juttuja halloween-juhliin tytöille. Taneli ei ymmärrä, mikä tuossa vaaleanpunaisessa kiehtoo...



 Tulipas sitä osteltua karkkia ja herkkua jo jonkinmoista. Täytyy maistella vielä näitä kaikkia. Tämä suklaalevy on ihan ehdoton suosikki! Jätin Fredille ja Georgelle ison tilauslistan juhlia varten. Lupasivat lennellä tuomaan ne Töpölään. En millään olisi saanut kaikkia raahttua kotiin! Sinne taisi mennä kaikki viikkorahat.... 



Luna pyysi Tanelia käymään yläkerran puolella vähän huilaamassa. Shoppailu otti molempien voimille, joten pieni lepo on paikallaan ennen kotiin lähtöä. Taneli ei kauheasti malttanut kuitenkaan pysyä paikallaan.


Taneli, tässä on vähän kakkua ja mehua. Maistuuko?

Tottakai!


Jos vain vähän testaisin Esterin luutaa..? Pahastuisikohan hän?


Hei, täällä on Suvijuhlan esite! Laitoin omani seinälle. Oli ihan mahtavat juhlat!!!


Taneli löysi Esterin työpöydän ja alkoi puuhastelemaan pullojen parissa. Kamala kolina kuului pitkään ja jonkinlaisen keitoksen pupu teki. Pullo pakattiin takataskuun ja saa nähdä mitä siitä liemestä tapahtuu..!


Testasin vähän myös Esterin hattua. Korvat eivät mahdu! Nyt täytyykin mennä hyvästelemään kaikki ja suunnata valmistelemaan juhlia Töpölään. Tämä on niin huisia, kun tulee vieraita!!! Töpölässä ei ole ikinä aikaisemmin ollut vieraita!


2 kommenttia:

  1. Mä en kestä...
    Mitähän liemiä se Taneli oikein teki??? Toivottavasti ei ottanut mitään tuosta pääkallopullosta...

    VastaaPoista