lauantai 31. lokakuuta 2015

Karkki vai kepponen?

Taneli ja Iida ovat valmistautumassa päivän kierrokselle. Tanelin kaverit Fred ja George ovat toimittaneet ison kasan pilailuvälineitä makuuhuoneen ikkunasta. Taneli luottaa alansa parhaimpiin veljeksiin näissä asioissa!


Katso, katso Iida mitä huisia me voidaan jekutella, jos ei saada karkkia. Nämä itsestään räjähtelevät ilotulitteet olivat tämän syksyn uutuus! Toinen kuulemma paukkuu kuin salamat...!


Laitetaan kaavut niskaan ja lähdetään matkaan! Me ollaan parhaat kummitukset :) 

Sillä aikaa perheen pienimmät jäivät viihdyttämään Vaavia Villa Töpölään. 


Ensimmäisenä Tanelin ja Iidan tie johtaa kasvihuoneelliseen puutarhaan, jossa on menossa on ovella "Suljettu Pyhäinpäivänä". Kaverit eivät lannistu vaan jatkavat seuraavalle talolle. Jee!!! Me saatiin ensimmäiset karkit!!!!


Iida, tässä alkaa tulla hieman nälkä. Koska me saadaan syödä näitä meidän herkkuja....?


..... Ja matka jatkuu taas kohti seuraavaa taloa.


Viimeisenä talona heidän reissullaan on pieni kummitustalo kadun varrella. Talo oli koristettu niin upeasti, että pienet haamut ihailivat sitä moneen otteeseen!


Iida ja Taneli saapuivat väsyneinä, mutta iloisena takaisin pitkältä kierrokseltaan Töpölään. Muut eivät millään malttaneet odottaa reissutarinoita. Karkkisaalis oli valtava, minkä vuoksi Tilda äitinä varoitteli liiasta herkuttelusta!


Tilda oli kattanut hurjan naamiaispöydän kaikille lapsille, mistä herkuteltiin koko ilta. Tanelin kurpitsajuhlat onnistuivat loistavasti ja pieni pupu oli siitä niiiiiin hurjan ylpeä! <3


1 kommentti:

  1. Kivasti olet päässyt kuvia napsimaan. Mahtoi olla kutkuttava päivä Tanelilla :)

    VastaaPoista