lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulutunnelmia

Villa Töpölässä on vietetty ensimmäistä joulua. Tanelia ja kumppaneita hieman jännitti, mitä kaikkea jouluna tapahtuu. Taisivat kaikki kuitenkin olla mielissään... :)

Joulupöytään on katettu kinkun lisäksi porkkana- ja perunalaatikkoa, lasimestarin silliä, rosollia sekä jälkkäriksi pipareita ja joulupullia.


- Kuka on jemmannut kaikki herkut noin korkealle? Hmm... Onneksi täällä on paketteja apujaloiksi!


Taneli ja Titta ovat avaamassa lahjoja. Ensimmäisistä paketeista on tullut toiselle Playmobile merirosvolaiva ja toinen on saanut ihanan pupupehmon (Kiitos Maarit!). Kääreet vaan rapisevat ja jännitys nousee, mitä muista paketeista tulee.


-Taneli, vielä olisi yksi aika iso paketti avaamatta. Jaksatkohan avata sitä..?
- No, TOTTAKAI!


Tööttöööttöööttöööt raikaa torvi. Töpölän väki ovat saaneet uuden auton. Autolla taidetaan seuraavaksi huristella markkinoilla! :)- Auts, älä töki! 
- Mä en haluu eturiviin!!
- Äiti, äiti, äitii.
- Noniin asettukaapas aloillenne. Katse kameraan..! 1-2-3 

*räps räps*

Töpölän joulupotretti on valmis. Pitkäkorvia kokoontui Töpölään iso sakki viettämään joulua. 


Kiitos myös kaikille joulukalenterin luukkuja vaihtaneille: Maarit, Kati, MarEve, Riitta, Kirsi, Armi, Jutta, Anita, Minna, Sanna ja Ulrica!

Tässä pieni vilaus mm. mitä luukuista tuli. Kaikki eivät ole kuvassa mukana, kun niitä olen jo mallaillut taloihin paikoilleen. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana jouluaatto siellä. Paljon saivat jokainen lahjoja ja ihania jouluherkkuja pöytä täynnä. Kiva tarina kuvineen, kiitos ❤️

    VastaaPoista
  2. Kiitos söpöstä tarinasta! Täällä on todella lämmin ja jouluinen tunnelma ja paljon kaunista katsottavaa. Palaan tänne varmasti vielä usein. Olen avannut nukkekoti Rauhaniemen uuteen blogiin, jonka käyttöä nyt pää kuumana opiskelen yrityksen, erehdyksen ja testailun kautta. Tervetuloa vierailemaan osoitteeseen http://kristiinan-rauhaniemi.blogspot.com

    VastaaPoista