torstai 3. joulukuuta 2015

Luukku 3: Tarvikkeiden tilausta ja kerhoilua

Tänään on mennyt aamusta jo ensimmäinen tunti inventoidessa, mitä täytyy tilata varastoihin. Olen ottanut suunnitelmakseni joulukuun aikana inventoida kaikki varastoni läpi ja täydentää tarvittavia juttuja tulevia messuja ajatellen sekä kaikkea, mitä tarvitsee omia taloja tehdessä. Jos joku ulkopuolinen ei-harrastaja katsoisi puuhastelunurkkaani, niin kommenttina voisi olla, että tarvitsenko muka enää mitään. :D

Ensimmäisenä tuli tilattua Decal-paperia, valokuvapaperia ja astioita. Ihana helppous on tilata kaikki kotiin! Tämän päivän työlistalla on vielä muutama juttu:

- Viimeisten kalenterivaihtoluukkujen paketointi ja mukaanotto kerhoon
- Muutaman minilähetyksen paketointi + postitus
- Weasleyn lattian teko
- Kerhoon!!!

 Tänään tiedossa oikein mineilypäivä :)

***

Listasta sain kaiken muun tehtyä paitsi lattian loppuun. Sopivan väriset massat loppuivat kesken... :D Loppuun kuitenkin kuvia kerhoillasta.

Nyyttäripöydässä oli kaikkea herkkua!!!



...ja sitten aseteltiinkin Estherille vieraita paikalleen.


Rouvat vaihtavat vielä kuulumisia reissusta kahvipöydän ääressä, mikä notkuu herkkuja.


Nuorempi väki on alakerrassa Weasleyn veljesten kaupassa. Ginny ja Hermione taitavat keskustella puodin uutuuksista. 


En saanut kerhossa kauheasti mitään järkevää aikaiseksi (muutaman sentin räsymattoa lisää) ja sitten muuten vaan oltua. Mukavaa oli ja neljä tuntia vierähti todella äkkiä! 


1 kommentti:

  1. No jopas on teillä mittavat herkkutarjoilut! :) ihanat kuvat Estheriltä ja kaupalta. Neule taitaa olla just sopiva, jee. :)

    VastaaPoista