torstai 10. joulukuuta 2015

Luukku 9: Sekalaista puuhastelua

Aloitin iltapäiväni uuden kirjan parissa. Tein tällä omista massoistani näytepaloja talteen väriliuskaan, johon voi tehdä merkintöjä aina tarvittaessa. Samalla näkee myös sitä, miten massat käyttäytyy omassa uunissa (vaihtuuko väri tai jotain muute ennalta-arvaamatonta). En ollut aikaisemmin tullut ajatelleeksi, että tälläisestä olisi hyötyä. Samalla hyvä väline inventaarioon. :D 


Sillä aikaa, kun massat oli paistumassa tein ensimmäisiä maalauskertoja Kotikolon keittiön lattiaan. Monta kerrosta täytyy vielä laittaa, että tulee toivomani lopputulos. Ihanaa oli kuitenkin vähän päästä mallailemaan ostettuja ja tehtyjä juttuja alustavasti paikoilleen! 


Illaksi tulin vielä Päijät-Hämeen Nukkekotiyhdistyksen pikkujouluiltaan, missä äitini piti ohjausta merkatuista ristipistoliinoista. En ollut aikaisemmin tehnyt itse näitä ollenkaan, mutta halusin toteuttaa oman lumihiutalemallin. Muutaman kerran jouduin purkamaan, mutta lopputuloksen takia kannatti. Liina pääsee Töpölään jonnekin paraatipaikalle! 


Pikkujoulupaketinkin sisältö taitaa selvitä tänne blogiin vasta huomenna...! ;) 1 kommentti:

  1. Tulipa siitä upea! Itse en saanut pisteltyä kuin yhden jalan tontulle.

    VastaaPoista